LSH-052

Entréplan (sluttningsplan)

Pardörren leder in till en rymlig och avskärmad entré med ordentligt ljus från ett stort fönster på gaveln. Här finns det rymliga och undangömda avhängningsmöjligheter.

Rakt in från entrén finns tvättstugan med maskiner och tvättställ och innanför denna en generös klädvårdsavdelning/förråd. Intill tvättstugan finns ett badrum.

Från entrén kommer man in till ett stort öppet allrum med delvis öppet upp till övre plan och hela vägen upp till nock, vilket ger en takhöjd på över 6 meter! Allrummet badar i naturligt ljus från de stora fönstren som täcker hela burspråksfasaden. I bakre delen av allrummet finns ingången till en rymlig master bedroom avdelning med klädkammare och separat badrum.

På sluttningsplanet finns ytterliggare två stycken rymliga sovrum.

Övre plan

Trappan från allrummet på sluttningsplanet leder upp till en stor öppen yta på hela 65.5 m2 med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ytan präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp från de enorma fönsterpartierna samt de spännande taklinjer som bildas då de två vinkelräta nocklinjerna möts ovanför trappan. Längs med trappan och bjälklagskanten löper förslagsvis ett specialdesignat glasräcke med vare sig ståndare eller handledare för maximal volym och öppenhet mellan planen.

Köket är naturligtvis fullutrustat med vitvaror av högsta kvalitet. Ytan för matplats/vardagsrum är generöst tilltagen och den öppna planlösningen ger många möjligheter till möblering passande för stora sällskap.

Vid burspråket på övre plan återfinns ytterliggare ett allrum med kamin. Ett rymligt badrum samt ytterliggare två stora rum med bra förvaringsmöjligheter återfinns också på övre plan. Varför inte använda ett av dessa rum som biorum?

Illustration

Typ: sluttningshus, ingång på övre plan
Boarea: 213 m2
Byggarea: 128 m2
Öppning mellan övre och nedre plan: 15 m2
Maximal invändig takhöjd: 6,5 m
Antal sovrum: 4/5 st
Antal badrum: 3 st
Fasadbeklädnad: Ventilerad puts